NIJST ONTZORGT!

Nijst Communicatie biedt volledige ondersteuning bij al uw werkzaamheden op het gebied van communicatie die regelmatig terugkeren. Denk aan de nieuwsbrief, het actualiseren van de content van de website of bijvoorbeeld nieuws op de Facebook pagina. Veel van deze zaken staan elke maand weer opnieuw op de agenda en blijven liggen door de drukte van de dag. Nijst ontzorgt u hierbij zodat u uw handen vrij heeft voor andere dingen.

WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN

Fotografie
Facebook berichten of nieuwe content op de website vragen vaak om een pakkend beeld. Wij helpen u de juiste beelden te gebruiken in uw online communicatie. En zorgen ervoor dat uw bedrijf, product of nieuws treffend in beeld wordt gebracht. Ook voor productfotografie voor uw webwinkel kunnen wij u van dienst zijn. Snel en voordelig!
Contentmanagement
U kent dat wel, het gevoel van er zouden 48 uur in een dag moeten zitten. Te druk, u heeft te weinig tijd. Er moet nog een artikel voor de website gemaakt worden, de nieuwsbrief moet de deur uit en de Facebook pagina heeft al wekenlang geen statusupdate meer gehad. Door tijdgebrek of gebrek aan inspiratie blijven dingen liggen. Nijst neemt u deze zorg uit handen en biedt u volledige ondersteuning. Zo heeft u uw handen vrij voor andere zaken. Wat kunnen wij zo al voor u betekenen: • bedenken en/of verzamelen van content • schrijven van SEO teksten voor de website • schrijven van teksten voor de (digitale) nieuwsbrief en de opmaak • beeldrealisatie en -bewerking • maken en plaatsen van artikelen voor uw social media
Jaarplannen
De budgetten en (marketing) communicatieplannen voor volgend jaar moeten binnenkort ingediend worden. Wat gaat u doen? Waar moet komend jaar extra aandacht aan besteed worden? En hoe gaat u dat realiseren? Nijst ondersteunt u graag bij het opstellen van deze plannen. Dat kan als gesprekspartner of als klankbord. Maar u kunt het opstellen van het eerste concept ook in zijn geheel aan ons uitbesteden. Dat scheelt u tijd en het kan tot nieuwe, frisse ideeën leiden. We helpen u graag met het opstellen van uw (marketing) communicatieplan.