zes voordelen op een rijtje

Persoonlijk en veelzijdig
Bij Nijst Communicatie staan de wensen van de klant centraal. We bieden een persoonlijke aanpak en betrekken u uitvoerig bij het proces voor het behalen van het beste resultaat voor iedere uitdaging die met communicatie kan worden aangepakt en opgelost.
Breed dienstenpakket
Naast het bedenken van oplossingen voor uw pr en (marketing) communicatie onderscheidt Nijst zich door naast advies ook tekst, ontwerp en productie van online en offline middelen te realiseren. Dit is tijd- en kostenbesparend en zorgt voor eenduidige communicatie waardoor alle activiteiten goed op elkaar aansluiten. Uw opdracht is in goede handen bij de communicatiegeneralisten van Nijst.
Passie
Ons vak is het mooiste vak ter wereld. Bij ons hoort of ziet u het nooit: “we moeten weer…”, maar: “we mogen weer!” Uw communicatie, onze passie.
We denken mee, adviseren, u beslist!
Bureaus kunnen in sommige gevallen de overhand nemen in een bepaald project of juist te weinig input leveren. Nijst streeft naar een optimale samenwerking met de klant door middel van een gebalanceerde samenwerking. Door samen te sparren en te luisteren naar uw wensen en behoeften kan er door ons een passend advies worden gegeven. Hierbij maken wij gebruik van onze kennis van marketing, public relations, communicatie, technologie en psychologie. Uiteindelijk is het de klant die de definitieve keuzes maakt.
Heldere aanpak
Bij Nijst Communicatie hanteren we een heldere aanpak. We gaan uitvoerig met onze klanten in gesprek, brengen belemmeringen in kaart en maken op basis hiervan een passend voorstel. Op deze manier wordt u volledig ontzorgt.
Langdurige klantrelatie
Een relatie kan worden vergeleken met een huwelijk. Volgens ons werpen langdurige relaties duurzame vruchten af. Voor langdurige relaties te ontwikkelen, zijn wij betrokken en bereikbaar voor u. U bent te allen tijde welkom op onze kantoor in Noordeloos of Woudrichem voor een kop koffie. Bij dringende vragen of problemen kunt u ons zelfs buiten kantooruren bereiken. Een relatie stopt immers ook niet na vijven.