Over Nijst Communicatie. Wie zijn wij?

U kent ze vast wel, reclame uitingen als: wij zijn jong, dynamisch, creatief en flexibel… woorden die meer vragen oproepen dan echt antwoord geven. Nijst Communicatie is niet meer en minder dan communicatieprofessionals in hart en nieren die overheden, bedrijven en instellingen helpen bij het realiseren van hun doelen. Wij geloven in de kracht van communicatie. De kracht om verandering te brengen; om vertrouwen te bouwen en hiermee een voorkeur te realiseren voor uw product, uw bedrijf of het standpunt van uw organisatie. Dát is wat wij met communicatie bereiken. Nijst Communicatie ondersteunt bij het creëren van een eigen identiteit en neemt de uitvoering uit handen op een persoonlijk manier. Wij ontzorgen onze klanten bij de ontwikkeling en uitvoering van campagnes; het bedenken, ontwikkelen en maken van on- en offline media-uitingen is ons dagelijks werk. Nijst Communicatie is lid van: IPRA | International Public Relations Association Logeion | Beroepsvereniging voor Communicatie

ONZE WERKWIJZE

Luisteren
Wij willen alles weten over uw ideeën, bedrijf, visie en doelstellingen. Wij luisteren empatisch en vragen door, willen weten wat u belangrijk vindt voor uw bedrijf.
Voorstel maken
Nadat wij samen achterhalen wat uw specifieke (marketing) communicatie wensen zijn, maken wij een passend advies. U beoordeelt of onze kwaliteit past bij die van uw onderneming.
Implementeren
U levert het benodigde (informatie)materiaal aan en wij beginnen met het ontwikkelen en realiseren van de besproken communicatiemiddelen. Wij houden constant contact met u.
Productie
Wij presenteren het communicatieproduct volgens de gemaakte afspraken en binnen de afgesproken deadlines.
Nazorg & Evaluatie
We leveren de passende nazorg en service en evalueren het proces graag.

ONS WERK: EEN TIPJE VAN DE SLUIER

Van oud naar nieuw

logo design

Animated cartoon

Design door Nijst

Animatie voor dierenartsen: homologie circulerende stammen

Interviews, teksten en fotografie EyeSPy

Redactie, interviews en teksten BioChek Bulletin

 

Onderzoek keuze en gebruik van varkensvaccins