erika-giraud-6ouy_hnwmv8-unsplash

"Ook al heb je briljante ideeën, als je ze niet kunt overbrengen kom je nergens."
Lee Iacocca

Adviezen

Hoe brengt u uw organisatie, uw standpunten, producten of diensten op een aansprekende wijze over het voetlicht. Hoe beïnvloedt u succesvol percepties én beslissingen van uw doelgroepen? Dit zijn vraagstukken waarover de communicatieadviseurs van Nijst Communicatie graag met u meedenken. Van strategie en concept tot en met de uitvoering van doeltreffende campagnes. Zowel traditioneel offline als online. 

Elke klant, elk project en elke opdracht vraagt om een specifieke benadering. Door te kijken naar de huidige wensen en te anticiperen op de behoeftes van de toekomst ontwikkelen we een solide communicatiestrategie. Hierin geven we duidelijk invulling aan de manier waarop u de gewenste doelstellingen bij uw doelgroepen gaat bereiken. 

En dat mag van ons alles zijn: meer omzet, een beter imago, draagvlak voor een plan, een hogere naamsbekendheid…. we horen het graag van u!

Teksten

Tekstschrijven doen we voor tal van bedrijven, overheidsinstellingen en organisaties. Amsterdam, Breda, Brussel, Gorinchem, Utrecht of Maastricht… teksten van de tekstschrijvers van Nijst Communicatie komt u overal tegen. Pakkend en heldere teksten, doelgericht en taalkundig correct. Dat is onze signatuur!

Net als bij vormgeving, is het belangrijk dat teksten nauwkeurig zijn afgestemd op de doelgroep èn het gekozen communicatiemiddel. Of het nu gaat om een website, een app, een brochure, een interview, een achtergrondartikel of een persbericht, wij vinden de juiste tone of voice en zorgen dat uw tekst is afgestemd op de doelgroep. 

Wilt u bestaande teksten laten redigeren, hertalen of corrigeren op correct taalgebruik? Denk aan bijvoorbeeld jaarverslagen, proefschriften of reviews… ook dan is uw opdracht bij ons in vertrouwde handen.

Design

Vormgeving van een logo, een website, een advertentie of een magazine? Een krachtig beeld en aansprekend mooi design dat uw doelgroep de juiste prikkel geeft? Bij Nijst Communicatie bent u aan het juiste adres voor een opvallend, krachtig en mooi ontwerp. En niet alleen het juiste adres voor het grafisch ontwerp en de uitvoering, maar ook voor de complete realisatie. Offline en online! 

Met de strategie als basis wordt het creatieve denkproces gestart. Een onderscheidend en verzorgd ontwerp zorgt dat uw doelgroepen een herkenbaar en vertrouwd beeld krijgen van uw organisatie, producten en/of diensten. Een goed doordacht vormgevingsbeleid is dus een belangrijk deel van uw communicatie. 

Een vormgeving die uiteraard ook is toegespitst op de mediakeuze. Daarom kijken wij met  ons netwerk van door ons geselecteerde meesters in vormgeving net even verder dan anderen, voordat begonnen wordt met het ontwikkelen van het ontwerp en de opzet van het communicatiemiddel.