Wie is oprecept?

"Gebruik oprecept bij een gebrek aan know how en/of tijd om medische teksten te realiseren."

Lees deze bijsluiter voordat u gaat samenwerken met oprecept, ook als u al eerder heeft samengewerkt met oprecept. De informatie in deze bijsluiter kan door nieuwe inzichten of gegevens zijn gewijzigd. Raadpleeg bij vragen of onduidelijkheden www.oprecept.eu of stuur een appje.

Samenstelling
oprecept bevat uitsluitend medewerkers die getuigen van meesterschap in medisch tekstschrijven en medisch specialistische communicatie. Meesterschap dat het resultaat is van een uitstekende opleiding, heel veel uren werken, oefenen en trainen. Meesterschap dat met ambachtelijke vaardigheden aantoonbaar is. Een uniek werkzaam bestanddeel van oprecept is affiniteit met de gezondheidszorg en een behoorlijke dosis passie voor het schrijven van medische teksten en verzorgen van medische communicatie.

Werking
oprecept geeft een impuls aan de medisch specialistische communicatie van bedrijven, organisaties en instellingen in de medische sector. Deze communicatie is gericht op zorgprofessionals, patiënten en/of zorgaanbieders. Per opdracht bevat de communicatie 100% vakbekwaamheid, creatieve no-nonsense oplossingen en effectiviteit.

Te gebruiken bij
Een gebrek aan know how, inspiratie en/of tijd om zelf medische teksten en/of communicatie te realiseren.
Een tekort aan goede ideeën op het gebied van medisch specialistische (marketing) communicatie.
Bij klachten of ontevredenheid over uw medische tekstproducties en medisch specialistische communicatie. Op die momenten dat u extra communicatie-ondersteuning kunt gebruiken: adviserend en/of uitvoerend.

Niet te gebruiken bij
Bedrijven, organisaties en instellingen in de medische sector die voor de volle 100% tevreden zijn met hun huidige medisch specialistische communicatie naar zorgprofessionals, hun patiënten en/of zorgaanbieders.

Waarschuwingen
Geen.

Gebruik in combinatie met andere middelen
oprecept is uitstekend in te zetten op deeltrajecten. Is niet schadelijk en kan zelfs de effectiviteit verhogen. Kan een bijzonder gezonde frisse blik geven.

Bijwerkingen
oprecept werkt verslavend. Eenmaal overtuigd van de werking, blijft u om meer vragen. Kan echter geen kwaad, levert duurzaam resultaat op.

Dosering en wijze van gebruik
Maak bij acute verschijnselen direct een afspraak met de SEH van oprecept. Doe dit bij voorkeur via onze spoed app of stuur een e-mail naar mail@oprecept.eu. Behandeling van uw communicatieprobleem kan snel plaatsvinden.

Registratiehouder
Volledige productinformatie en literatuur op aanvraag beschikbaar.

Voor meer informatie kunt u terecht bij:

oprecept
Raoul Nijst
telefoon (0183) 666 672
e-mail mail@oprecept.eu
app: +31 6 307 12 739
www.oprecept.eu