Waarom oprecept?

"De gezondheidszorg verbetert continu. De communicatie wordt steeds complexer."

Nieuwe slimme technologie draagt bij aan de ontwikkeling en voortdurende verbetering van medicijnen, medische apparatuur, -hulpmiddelen  en behandelingen. Om bij zorgprofessionals, patiënten en/of zorgaanbieders bekendheid te geven aan deze ontwikkelingen en verbeteringen is er in de medische sector een toenemende behoefte aan goede medische communicatie.

Medische communicatie wordt moeilijker
Medische communicatie is een specialisme dat ingewikkelder wordt. Enerzijds doordat de medische hulpmiddelen en technieken inhoudelijk steeds complexer worden om te communiceren. Anderzijds er meer en modernere communicatiemiddelen ontstaan, die elk om hun eigen taalgebruik, toonzetting en vormgeving vragen. Kortom tailor made.

Behoefte aan medisch tekstschrijvers
Omdat medische communicatie moeilijker wordt neemt in de medische sector de behoefte aan gekwalificeerde medisch tekstschrijvers en medisch communicatiespecialisten toe. Aan specialisten die de kennis, know how en ervaring hebben om op het juiste niveau over medische producten, -diensten, – technieken en -ontwikkelingen te schrijven en/of te adviseren.

Specialisten van oprecept
Bij oprecept vindt u die specialisten! Stuk voor stuk unieke communicatie experts die getuigen van meesterschap in medisch tekstschrijven en medisch specialistische communicatie. Vakmensen die bedrijven, organisaties en instellingen in de medische sector helpen bij het realiseren van de meest uiteenlopende medische tekstproducties voor zorgprofessionals, zorgaanbieders en/of patiënten. Lees deze bijsluiter voordat u gaat samenwerken met oprecept, ook als u al eerder heeft samengewerkt met oprecept.