raoul nijst
Raoul Nijst, communicatiedeskundige / (medisch) tekstschrijver

Ontdek hoe mijn unieke combinatie van rechten en communicatie uw organisatie kan versterken. Na mijn rechtenstudie aan de Universiteit van Tilburg heb ik mij aan de Universiteit van Utrecht gespecialiseerd in massacommunicatie, public relations, en voorlichting. Mijn postdoctorale studies in gezondheidsvoorlichting, gedragsverandering en communicatiemanagement legden de basis voor een rijke carrière in strategische communicatie.

Bij gerenommeerde VPRA-bureaus heb ik mij van trainee tot senior adviseur ontwikkeld, waarbij ik een schat aan ervaring opdeed in overheidscommunicatie, gezondheidszorgmarketing, onderwijscommunicatie en B2B-communicatie. Mijn werkzaamheden bij de Stichting Milk Proteins in Brussel en de Nationale Commissie Chronisch Zieken in Zoetermeer, een essentieel onderdeel van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS), hebben mijn vaardigheden in strategische communicatie en beleidsadvisering verder aangescherpt.

Naast mijn werk in de gezondheidszorg en communicatie heb ik ook waardevolle ervaringen opgedaan als bestuursvoorzitter in het onderwijs en als gemeenteraadslid. Deze rollen hebben mijn inzicht in bestuurlijke processen en overheidscommunicatie aanzienlijk verdiept, waardoor ik een uniek perspectief en vaardigheden heb ontwikkeld die ik inzet om de doelstellingen van mijn klanten te realiseren.

Gedreven door een passie voor effectieve communicatie en een verlangen om meetbare impact te genereren, richtte ik NIJST Communicatie| communicatieadviseurs en OPRECEPT medische teksten | – communicatie op. Met deze bureaus bied ik uitgebreide communicatieadviesdiensten en creëer ik doeltreffende communicatieoplossingen voor de medische sector, het onderwijs, de overheid, en het bedrijfsleven.

Laat ons samen de mogelijkheden verkennen om uw communicatie te verfijnen en te versterken. Met mijn uitgebreide expertise in communicatie en een diepgaand begrip van diverse sectoren, ben ik er klaar voor om uw organisatie te ondersteunen bij het bereiken van haar doelstellingen. Voor een dieper inzicht in hoe we samen impact kunnen maken, nodig ik u uit voor een gesprek. Neem gerust contact op via raoul@nijstcommunicatie.nl of bezoek www.nijstcommunicatie.nl voor meer informatie over onze diensten. Samen kunnen we uw communicatiedoelen niet alleen bereiken, maar overtreffen.