Wat doet oprecept?

"Gebruik oprecept bij een gebrek aan know how en/of tijd om medische teksten te realiseren."

Met hun expertise en ambachtelijke vaardigheden helpen de medisch tekstschrijvers,  medisch journalisten, -redacteurs en medisch communicatieadviseurs van oprecept bedrijven, organisaties en instellingen in de medische sector bij het realiseren van medische tekstproducties. Onze medewerkers hebben geen BIG-registratie nodig om medische teksten te schrijven. Ze zijn bevoegd. Het gaat vooral om bekwaam. En daarin onderscheiden onze tekstschrijvers zich van andere tekstschrijvers. Met teksten die steeds zijn toegespitst op het niveau van de doelgroep: van puur medisch voor zorgprofessionals tot teksten waarmee we voor leken hele ingewikkelde medische zaken begrijpelijk maken.

 

Redigeren / hertalen

Wilt u bestaande teksten, zoals bijvoorbeeld complexe rapporten, artikelen e.d., laten redigeren of corrigeren op correct taalgebruik? Of Nederlandse vertalingen van Engelse teksten controleren en redigeren? Ook dan is uw opdracht bij ons in goede handen.

Tekstschrijven

Doelgericht, pakkend, helder en taalkundig correct. Dat is de signatuur van de teksten van onze tekstschrijvers. Het is belangrijk dat teksten  zijn afgestemd op het leesbaarheidsniveau van de doelgroep. En dat betekent heldere en begrijpelijke teksten voor medisch zorgprofessionals maar uiteraard ook voor zijn patiënten. Of het nu gaat om teksten voor een voorlichtingsfolder, een website, een blog of (pers)artikelen…  wij vinden de juiste tone of voice.

Interviews

Wilt u de redactie en of eindredactie van uw nieuwsbrief en magazine uithanden geven? Of uw uitgave met professionele interviews updaten? Onze medisch journalisten/redacteuren doen het met veel plezier voor u en altijd met de lezer voor ogen. Met als resultaat: teksten die goed leesbaar zijn voor elke doelgroep: van medisch specialist tot patiënt en zijn familie.